Tule mukaan!

HEITTÄYDY MUKAAN VOITTOHUUMAAN

– TULE SPONSOROIMAAN SUOMEN SÄHKÖPYÖRÄTUOLISALIBANDYN MAAJOUKKUETTA MATKALLA KOHTI MM-KULTAA!

 

Suomen sähköpyörätuolisalibandyn maajoukkue kutsuu teidät sponsoriksi maailmanmestaruusmatkalleen. Joukkueen pelisilmä, pelistrategiat ja osaaminen on hiottu huippuunsa, nyt kyse on enää vauhdista. Ärhäkät pelituolit puuttuvat. Niiden nopeus ja kääntyvyys huipulla ovat yksi ratkaisevista tekijöistä. Suomen huippujen pelituolit tarvitsevat voittoon välttämättömän päivityksen. Ja lupaamme, että Suomi pääsee lajissa maailmanmestariksi.

Maajoukkueeseen kuuluu 10 vaikeasti vammaista pelaajaa. He ovat kaikki yksilöitä ja haasteet ovat erilaisia. Haasteet on pisteytetty 0,5-4,5, tämä takaa monipuolisen kentällisen pelaajia. Sukupuolella ja iällä ei ole väliä, kaikki voivat pelata. Tuoli on jokaiselle pelaajalle yhtä tärkeä, koska sen kiihtyvyys ja kääntyvyys ratkaisevat kentällä, pelasit sitten maalivahtina tai hyökkääjänä.

Tällä hetkellä Suomen maajoukkue pelaa vanhoista tuoleista tuunatuissa tuoleissa, joilla on ylletty maailmanmestaruuspronssiin. Arvokisoissa olimme ainoa joukkue tämän kaltaisilla tuoleilla ja muut kutsuivatkin niitä Frankenstein tuoleiksi. Maajoukkue ei häpeä kalustoaan, koska se on kannustanut heitä harjoittelemaan rankemmin. Mutta nyt tavoitteena on kirkkain mitali ja nykyisillä tuoleilla jäädään kärkimaiden vauhdista. Sveitsiläisvalmisteinen Turbo Twist pelituoli maksaa 13 000 € +alv.

  • Etsimme sponsoreiksi yrityksiä tai yksityishenkilöitä, jotka ymmärtävät tuolien tuoman potentiaalin tuleviin Euroopan ja maailmanmestaruuskisoihin. Voimme vastineeksi tarjota teille tykypäivän ja näkyvyyttä. Tykypäivässä 3-15 henkilöä kerrallaan pääsee kokeilemaan tätä hurjaa lajia Suomen huippujen kanssa. Voimme tarjota myös pelaajia tilaisuuksiinne kertomaan, mitä tuellanne on saavutettu sekä esittelemään pelituolia. Mahdollisuutena on myös ostaa yritykselle oma pelaaja, joka mm. pelaa väreihinne sopivalla tuolilla.

Vuonna 2022 elokuussa hävisimme kultaisella maalilla pronssipelin isäntämaa Sveitsiä vastaan. Pohdimme, miten selkeästi pelissä näkyi tuolien nopeusero pallosta taistellessa, nyt oli kyse tuolien nopeudesta. Päätimme hankkia uuden kisaprojektin alkuun kaikille uudet upeat tuolit! Hanke on nyt liikkeellä ja syksyyn 2023 mennessä tavoitteena on hankkia Turbo Twist-pelituolit, startata vuoden mittainen peliharjoittelu uusilla tuoleilla, kunnes 20.-27.10.2024 ovat EM-kilpailut. Olemme liikkeellä joukkueena, jokainen pelaaja on aarre joukkueelle, kaikki tarvitsevat nopeutta ja kääntövoimaa. Meillä on todella taitavia ja treenaukseen sitoutuneita pelaajia. Parempien pelituolien avulla uskomme mahdollisuuksiimme EM-kultaan 2024 kisoissa Tanskassa.

Seuraava tavoite on luonnollisesti MM-kulta vuonna 2026!

Päätöksenne tukemisesta tarvitsemme yhtä nopeasti kuin uusien tuolien vauhti eli syyskuuhun 2023 mennessä. Silloin pääsemme hyvissä ajoin liikkeelle hankinnassa ja jokainen pelaaja oppii ottamaan tuolin ominaisuuksista kaiken irti ennen arvokisoja.

Tervetuloa hankkeeseen mukaan ja oppimaan erilaisesta elämästä, sen iloista ja riemuista!

Menossa mukana: